Sponsorer

AKROPOL BBK har varit hela Rinkebys stolthet sedan föreningen bildades 1986. Genom åren har vi nått stora framgångar på både senior- och ungdomssidan. I år tar vi steget upp i Basketligan med vårt duktiga damlag! Vi är också regerande svenska mästare i rullstolsbasket! Men framför allt har vi genom åren fostrat många duktiga basketspelare och förebilder. För att kunna utveckla vår verksamhet på såväl senior- som ungdomssidan söker vi nu fler samarbetspartners.

För företag finns det ett flertal möjligheter att stödja Akropol och dess verksamhet. Självklart utgår vi från era önskemål och försöker skapa de aktiviteter som ger er maximal nytta och nöje. Att samarbeta med Akropol BBK ska vara en investering för både hjärta och hjärna! Du hittar vårt sponsringsmaterial här.

 Alla sponsorer, stora som små, återfinns framöver på föreningens hemsida. För mer information och vidare diskussioner, kontakta föreningen genom e-postadressen: akropolbbk@live.se

FB-logo_centrerad_farg_stor

            SB_logo_rgb

skyltmax-SE
Skyltmax är en nytänkande skylttillverkare med målet att erbjuda kunden ett så brett sortiment som möjligt utan att göra avkall på enkelhet, pris och snabba leveranser. Genom designverktyget Skyltomaten kan kunden själv designa sina önskade skyltar och få dem levererade hela vägen hem eller till företaget.

wastedpotential_logo