Akropol

Gårdagens förlust mot Lidingö var en jobbig förlust. Det blev en repris från senast på bortaplan då vi tappade matchen sista minuten och förlorade med 2p.

Vi hade matchen i våra händer hela andra halvlek och ledde med 7p med 3 min kvar men nerverna tog över och vi missade fast breaks och fattade fel beslut när vi kunde avgöra matchen samtidigt som Lidingö sänker tuffa 3or.

Vi har chansen att avgöra med sista anfallet i 4e period med 20 sekunder kvar och en timeout men det slutar med en turnover och foul som ger Lidingö chansen att avgöra men de missar och vi får bollen med 3 sekunder kvar och går för ett lång buzzer och blir foulade men domaren vågar inte ta den blåsningen…förlängningen blir aldrig spännande vi tappar fokuset helt efter att vi gett bort ännu en vinst.

Trots att vi tvingar fram 33 turnovers så förlorar vi ännu en gång. Vi gör en bra match men det är svårt att vinna när vi sätter 6/15 straffkast i en sån tajt match, en onödigt tajt match. Vi saknar en del spelare av olika anledningar vilket gör att många av spelarna fick dra stora lass vilket är en bidragande faktor till misstagen i slutet av matchen.